Slaapprobleem
  Wij zorgen voor een goede nachtrust

Hulp nodig?

 

 

Tips
Wist u dat....
- Er met wat voedingsaanpassingen vaak een groot verschil gemaakt kan worden. Dat u laat op de avond geen koffie drinkt en veel alcohol ook liever vermijdt dat wist u al, maar hebt u al eens van Curcuma gehoord en weet u wat magnesium voor u kan betekenen?

- Stress heel vaak met verkeerde keuzes te maken heeft en hier met wat hulp vaak meer rust in te krijgen is

- Licht en straling een groot effect heeft op de aanmaak van Melatonine. Er dus een slaapkamer moet zijn waarin deze beide factoren absoluut verminderd mogen worden. Een dionkere kamer en geen apparaten die straling afgeven. Wij hebben de apparatuur om stralingsbelasting van uw slaapkamer in kaart te brengen. Hierdoor kunnen we u aangeven hoe u de mogelijke 'belasting' kunt verminderen dmv tips.

- Slecht slapen en een overactief hoofd vaak samengaan met verstoringen in het lichaam. Wat het kip of het ei is, kan de vraag zijn. Maar met effectieve shiatsu behandelingen zijn veel verstoringen op te lossen, waardoor u vaak weer beter slaapt.

- U met massage therapie het Parasympatisch zenuwstelsel aan kunt spreken om om te schakelen naar het 'slaapsysteem', waardoor slapen ineens weer gemakkelijker wordt.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op...


slaapo

Warme groet,
Marloes


Geregistreerd Shiatu Therapeut & Founder 6 stappenplan bij slaapproblemen
Slaapprobleem.net

(Ex-) Cliƫnt aan het woord...
"Na 3 behandelingen kon ik de draad weer oppakken. Ik ben bij Shiatsu Therapie Den Bosch geweest en zij heeft me erg goed geholpen. Dacht dat ik alles deed wat ik kon, maar dat bleek nog niet het geval.. En wat nuttige tips heeft de ontspannende Shiatsu de rest gedaan. Geweldig! Ik slaap weer als vroeger.. "

- Leendert de Vries -